4-6 kwietnia 2024
otwarcie o godzinie 10:00
Program szkoleń
czwartek 04.04.2024
10:30- Inflacja, zmiany na rynku pracy, marketingowa walka o gościa. Co zrobić, by w tych trudnych dla gastronomii czasach przetrwać? Jak dziś ominąć trudności w prowadzeniu biznesu gastronomicznego.
prowadzący: Robert Sowa
12:00- Sekret zysków w Gastronomii. Odkryj, jak maksymalizować dochody restauracji.
prowadzący: Piotr Rogowski
15:00- Dotacje dla biznesu HoReCa. Dobre praktyki w pozyskiwaniu środków.
prowadzący: Marcin Zarębski
piątek 05.04.2024
10:30- Wino i wołowina
prowadzący: somelierka Magdalena Kunc; Chefowie Krzysztof Kowalczyk, Kamil Awłas, Maciej Jeleń
12:00- W gastronomii wcale nie chodzi o gastronomię.
prowadzący: Dawid Promiński
13:30- Wino do ryb i owoców morza
prowadzący: somelierka Magdalena Kunc; Chefowie Rafał Soroczyński, Kamil Awłas, Maciej Jeleń
15:00- Lider przyszłości- w oparciu o metodologię opracowaną w NASA
prowadząca: Beata Woźniak-Sobieralska
16:30- Google Maps- zyskaj morze NOWYCH, darmowych klientów
prowadząca: Kamil Maćkowski
Wszystkie szkolenia są bezpłatne, ale ilość miejsc jest ograniczona. Klikając poniżej możesz zapisać się na szkolenia, które Cię interesują.